FilmFun

FilmFun

Mit várok tőle? : Micimackó-Vér és méz 2

2024. április 17. - CriticKrisz

A legtöbb "Mit várok tőle?" írás úgy születik, hogy nem nézek előzeteseket.

 

Rhys Frake-Waterfield "megörvendeztetett" minket a Micimackó horror-feldolgozásával. A baj csak az volt, hogy a gyomrom nem igazán tudta feldolgozni a látottakat.

micimacko_ver_es_mez_2_winnie_the_pooh_blood_and_honey_2_192831_1_original_560x313_cover.jpg

Sebaj, mivel a film kb. 2 forintból készült, így sikeres lett. Ennek hála jöhet a folytatás. Ami úgy kell mint egy falat méz. Haha. Mindenesetre Waterfield legalább nincs annyira eltévedve, mint Zack Snyder és kellő öniróniával fogadta a film sikerét. Plusz a teljesen megérdemelt Arany Málna díjat. A költségvetést megnövelték, így talán már nem úgy fognak kinézni a karakterek mint a Recski farsang negyedik helyezettje. Komolyan nem tudom mit tud húzni Waterfield, hogy ez a film jól menjen. De valószínű a katasztrófaturizmus hoz majd jópár dollárt, így simán bővülhet a Pooh-niverse vagy mi az isten, hogy még több ilyen gyönyört nézhessünk végig.

De komolyan mondom ha fogok tudni röhögni rajta akkor semmi bajom nem lesz vele. Csak sajnos az első részen még nevetni se tudtam.

641532_1710754919_9674.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr4518383629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása