FilmFun

FilmFun

Mit várok tőle? : Szellemirtók-A borzongás birodalma

2024. április 08. - CriticKrisz

A birodalom lehet, hogy borzong, én biztos nem, az új Szellemirtók film hallatán.

szellmeirtok-old.jpg

Ennek köze lehet ahhoz is, hogy a régi filmek sem a kedvenceim. Valahogy nem abban a korban találkoztam vele, amikor el tudott volna varázsolni akár a horror szelete vagy a humora. Erre jött még egy lapát az új feldolgozás képében. Amiben bár a mindig szerethető Paul Rudd is színre lépett, mégsem lepett meg. Egy üres egyszernézős alkotás lett. Most pedig napokon belül megérkezik a magyar mozikba is a Borzongás birodalma alcímet kapó új rész. Egyébként képi világban nem tűnik rossznak. Persze technikailag egy normál vagy magasabb költségvetéssel rendelkező, 2024-es filmnél ez már szinte alapkövetelmény. De úgy,mint atmoszféra teremtés is működhet ez a fagyos világ. Ehhez sajnos a műanyag szellemek fognak valószínűleg társulni és persze ez nem egy horror de akkor is kidob az élményből ha valami gagyi. A karakterekkel sem voltam kibékülve. Paul Rudd és a kiscsaj rendben voltak de a Stranger Thingsből CSÚNYÁN kinőtt csávó nem működött nálam. Plusz szerintem a nagy öregek visszahozatala olcsó menekülőút akar lenni.

 

Szóval szerintem az új Szellemirtók film semmi újat nem fog tartogatni magában. Egy újabb üres feldolgozással "gazdagodunk".

366.webp

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr1618375355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása