FilmFun

FilmFun

Random review: Bolondok aranya

2024. április 05. - CriticKrisz

Sokan ekézik a 2000-es évek rom-comjait. És persze van cseresznyés tejben áztatott epres nyáltenger, nem is egy. De ami egy kicsivel inkább a humor irányába megy el, azt én simán beválasztom komfortfilmemnek. A Bolondok aranya majdnem ilyen.

023.jpg

Azért majdnem mert ez egyrészt nem igazán rom-com. Inkább csak com, abból pedig nem a legerősebb. El lehet rajta mosolyogni de a rekeszizmodnak semmi baja nem lesz tőle. Valamint ami nagyon zavar az az, hogy kifejezetten gagyi dolgok is vannak benne, ami rengeteget ront a hangulaton. Lehetne ez egy vicceske, kincskeresős story egy se veled se nélküled párral a főszerepben, amely pár egyik tagja a romantikus komédiák koronázatlan királya Matthew McCoanughey. Persze ez szitokszó is sokszor de én elvagyok ezekkel a szerepeivel is főleg,hogy tudom mit tett le az asztalra ezek után. De visszatérve a gagyiságra. Így nem lehet, hogy Tapsi Tatának hívják a főgenyát. Meg egy ilyen mellékszereplő eltartott cicababával, akinek a karaktere rettenetesen túl van tolva. És nem a vicces módon. Hanem az idegesítő módon. Ami még javít a hangulaton az a táj, ahol a film forgott.

 

Szóval összességében nem tudom komfortfilmnek nevezni a Bolondok aranyát de egy vasárnap délutánra megfelelő.

45327_85.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr8718373429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása