FilmFun

FilmFun

Ted (sorozat) 1-4. rész

Élőszereplős Family Guy

2024. március 15. - CriticKrisz

Seth MacFarlane elkészített egy sorozatot a nem is olyan régi Ted filmek spin-off-jaként. Azokat a cuccokat én kifejezetten szeretem. Így mondhatni vártam már hogy működik ez sorozat formátumban. Azt kell mondjam egészen okés. MacFarlane le sem tudná tagadni a Family Guy vénáját. Már csak az átvezetők képi és zenei világa dettó. Maga a sorozat stílusa is hasonlít. Bár szerintem kissé bátortalan. Ennek köszönhetően kevésbé vicces. Ezt nem azért gondolom így mert szerintem csak hardcore altesti humorral lehet poénos dolgokat alkotni, hanem azért mert valahogy mégis próbál ebbe a műfajba belemarkolni de nem meri kiemelni és megmutatni azt amit talál. 

54441719_4021923_5956624dc138defc9b2797a92da61f89_wm.jpg

Így néha azt érzed,hogy nagyon szeretnének viccesebbek lenni a karakterek és te nagyon szeretnél ezen a jeleneten jobban röhögni de valahogy ez nem megy. A főszereplő srác nem egy Mark Wahlberg. Még akkor sem ha az ő fiatalabb énjét játssza. Ted viszont Ted! És ez a sorozat legerősebb pontja. Vagyis ő. Igazából költői túlzással élve a maci viszi a hátán a sorozatot. Nekünk magyaroknak pedig külön szerencse,hogy a szinkronja ugyanaz mint a filmben. 

 

Szóval a Ted sorozat nem egy Family Guy. Nem lesznek belőle szállóigék. De egy laza 20 perces szórakozásra teljesen jó. Kisebb probléma,hogy ezek a részek inkább 30+ percesek és így elnyújtottnak érződik egy-egy epizód.  

648332_1707994352_5089.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr7918354757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása