FilmFun

FilmFun

Vélemény: Paraziták-A szürkeség (1. rész)

2024. április 07. - CriticKrisz

Van egy szabályom, ami a sorozatokra vonatkozik: minden szériának szeretnék adni legalább két részt a bizonyításra. Na az egy dolog,hogy én ezt szeretném. A másik dolog meg az, hogy lassan minden sorozatepizód 1 órás és van amelyikről ennyi idő alatt bőven kiderül, hogy nem érdekes a számomra. 

aaaabz1_ambit4fcawzhjk0_kytsetnkuwldmt0bk_47aqebcefu_e_zpx-0xth1wysnx0zsov0zevy4p7lk_97zimm6rrmma8bweynh.jpg

Ebben az esetben majdnem ez történt. Azért csak majdnem, mert nem csak az derült ki ezalatt az egy órás kezdő epizód alatt, hogy nem fog érdekelni engem a Paraziták. Hanem az is, hogy szerintem ez egy gagyi szar. Kezdjük ott, hogy eleve szó volt arról miszerint a CGI gyenge. Nehezen de szenet tudnék hunyni fölötte ha a story megérdemelné. De egyrészt ez a CGI nem hogy gyenge, kifejezetten fosul néz ki. Ne haragudjatok de mik azok a himbálózó szemgolyók? Katasztrófa. Emelett sem izmos technikailag a sorozat. De mondom, ha a történet jó lenne... De nem az. Konkrétan olyan karaktereket mutat be össze-vissza, akik egyáltalán nem érdekesek. A főszereplő csaj parazita-szinkronja meg nagyon rossz.

 

Szóval nekem bőven elég volt egy rész ahhoz, hogy eldöntsem, nem szánok több időt a Netflix Zs-kategóriás Men in Black sorozatára.

621242_1710239047_3851.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr2718374393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása