FilmFun

FilmFun

Mit várok tőle? : Immaculate (Szeplőtlen)

Nem egy apáca típus

2024. március 15. - CriticKrisz

Minden "Mit várok tőle?" rovatot úgy írok, hogy nem nézek előzeteseket.

 

Jövő héten érkezik a mozikba az Immaculate, magyarul Szeplőtlen című film. Ez Sidney Sweeney projektje, nem csak színészként, hanem producerként is. Ami biztató lehet, hiszen az Imádlak utálni című filmet is jegyezte ebben a titulusban. Az pedig egészen jó lett. 

immaculate-syndey-sweeney-012524-ec425c41fe8d424d8d2bd527100b60fc.jpg

Bevallom amikor először láttam,hogy Sweeney játszik főszerepet egy horrorban kissé furán néztem. Nem tűnik ugyanis annak a tipikus horror-színésznek. Még egy agyatlan slasherben talán el tudnám képzelni de ez a film állítólag nagyon nem olyan lesz. A rendező elmondása szerint bár szeretnének egy részben mindenkinek befogadható, popcorn mozit mégis egyszerre egy lassabb és mélyebb, néhol már művészibb horrorra is számíthatunk. Ez a koktél nekem ízlene. Kérdés,hogy ezt mennyire tudták megvalósítani. Egyébként a történetben egy hátborzongató elem van egyelőre. Mégpedig,hogy Sweeney egy zárdában apácáskodik, ahol nyilván nem létesít szexuális kapcsolatot senkivel mégis teherbe esik. Ezen kívül viszont nem tudom milyen újdonsággal sikerül megtölteni ezt a filmet. De valahogy mégis bízok abban,hogy egy kissé mélyebb és lassabb horror lesz aminek lesz egy olyan atmoszférája amitől a szőr feláll a hátamon. Meglátjuk.

mv5bnmyyzgqzm2ytyty3my00nge5lwizmmqtmdixmtfhmgixzdhhxkeyxkfqcgdeqxvymty0njc2mtux_v1_fmjpg_ux1000.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr4718354861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása