FilmFun

FilmFun

Ricky Stanicky

A vígjáték ami nem igazán vicces

2024. március 10. - CriticKrisz

Az írás spoilert tartalmazhat!

Meglepő mindez úgy, hogy Peter Farrelly rendezte. Akinek azért köszönhetünk egy pár extra vígjátékot. Elég csak a Dumb és Dumbert említeni. Hát itt nem sikerült megugrani ezt a szintet de még csak a közelébe sem sikerült érni. Nem mondom van egy-két erősebb pillanata a filmnek de ezek inkább pozitív kilengések és nem is tartanak túl sokáig. Pl. egyetlen poén van ami hosszú másodpercekig visz magával és újabb röhögést generál: a légcumi. Itt egyébként nagyban hozzájárul William H. Macy zsenialitása a jelenet erejéhez. Ha a színészekről kezdek el beszélni akkor pedig mindenképpen meg kell említenem azt,hogy John Cena egyértelműen lopja a show-t. Én őszintén eddig nem sokat láttam Cenaban de most pozitívan csalódtam és ez kifejezetten örömteli számomra. Ráadásul a színészetben nyomott egy színészetet szóval egy filmen belül két karaktert kellett hoznia és ha nem is kellett ehhez a színjátszás teljes tárházát felvonultatnia akkor is dicséretes. Az igazából mellékszereplő 3 karakter munkája viszont közel sem az. Zac Efron egyrészt marketing névként szerepel a filmben másrészt mi a szarért botoxoltat egy jóképű és nem is idős srác? Szörnyen néz ki. Aztán itt van a másik két haver. Mindkettő játéka pocsék. Főleg Jermaine Fowler kegyetlenül gyenge.

ricky-stanicky-1.jpg

Én személy szerint szeretem a vígjátékokat és nagyon örülnék ha visszakerülnének a mozikba. De szerintem maga a műfaj is jobban járt,hogy a Ricky Stanicky streamingre érkezett mert ez az alkotás csak visszavetné ennek az ügynek az esélyeit.

 

mv5botmyyjg2nzmtnmqzzs00yzmxltkznditmtiwodjhzdi1mmy5xkeyxkfqcgdeqxvymdm2ndm2mq_v1_fmjpg_ux1000.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr4718350095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása