FilmFun

FilmFun

Vélemény: Csábító leckék

Na de Bilbo!

2024. március 30. - CriticKrisz

A Csábító leckék című film két olyan színész főszereplésével készült, akiket nagyon nehezen tudtam elképzelni közös filmben. Főleg ilyen viszonyban.

230.webp

Jenna Ortega és Martin Freeman "párosa" kissé furán is hat. Persze ez a film előnyére válik. Mindkettejük játéka rendben van. Külön-külön. Csak sajnos a kémia egyáltalán nem működik köztük. Márpedig ebben a már-már erotikus drámában az nem ártott volna. És az sem ha kicsit másra is helyeznek hangsúlyt. Mert bár a film fő témája erőteljesen meg van jelenítve, szinte semmilyen más vonal nincs az alkotásban. Pedig a személyes drámára jobban is koncentrálhattak volna. Martin Freeman válla elbírta volna a súlyt és valószínűleg Ortega is képes lett volna elvégezni ezt a feladatot. Valamilyen szinten egy ilyesmi filmre számítottam, csak ennél jobbra. Hiába a kevés, mindössze öt karakter (szinte még statiszta is alig van a filmben, annyira leszűkíti a dimenziót a film) nem kerülsz közel a személyiségükhöz. Márpedig egy ilyen intim filmnél ez nem jött volna rosszul. 

A Csábító leckéket nem tudnám csalódásnak nevezni mert tényleg egy ilyesmi alkotást vártam. Mégis úgy érzem, ezt sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni.

636.webp

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr3418366977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása