FilmFun

FilmFun

Random review: Kong-Koponya sziget

2024. március 27. - CriticKrisz

Már csak néhány óra és megnézhetjük a mozikban Godzilla és Kong legújabb ámokfutását. Ezért úgy éreztem illdomos lenne újrázni a széria (szerintem) legjobb részét. Úgyhogy sokadszorra újranéztem a Koponya szigetet.

mv5bntkxnzkyodazml5bml5banbnxkftztgwmdgxmdc2mti_v1.jpg

Ez a film valami elképesztően jó. A hangulata magával ragadó. A képi világ gyönyörű. A sárgás-narancssárgás szűrő rengeteget hozzáad. A zene nagyon jól működik. Technikailag elsőrangú. Kong kinézete elképesztő. De a lények amik mellette megjelennek is nagyon jól néznek ki. És nagyon kreatívak. Sőt, félelmetesek. Az akciók pörögnek és nincs is kevés belőlük. Kifejezetten jót tett a filmnek,hogy nem rejtegették se Kongot, se a többi "szereplőt". Ha már szereplők: a Kong és Godzilla filmeknek (legalábbis az újabbaknak) sosem volt sem céljuk, sem erősségük az emberi karakterek megírása. Itt mégis kapunk egy-két emlékezetes arcot. 

A Koponya sziget egy elképesztően jó szórakozást nyújt és kimaxolja azt amit egy ilyen filmtől elvárunk. 

 mv5bmwuxnjzintatzmmwmi00mmyxltkxzgetzwe1mzu0owfjotnhxkeyxkfqcgdeqxvynzk1mzi3mti_v1_fmjpg_ux1000.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr5318365179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása