FilmFun

FilmFun

Random review: A pap-Háború a vámpírok ellen

2024. március 28. - CriticKrisz

Ezzel a filmmel kapcsolatban nekem mindig az az érzésem, mintha egy befejezetlen alkotást látnék. De nemcsak mintha a vége hiányozna. Hanem mintha szét lenne vágva az egész. 

215.jpg

Ennek ellenére a megmaradt részek szerintem pofásak. Kissé érthetetlen hogy bukhatott ekkorát ez a mozi. A történet persze kissé bugyuta. Főleg Karl Urban karaktere okoz kérdőjeleket. De akkor is, Karl Urban és Paul Bettany a két főszereplő. Akik talán akkor még nem voltak akkora nevek de semmiképpen nem lehet ismeretlennek nevezni őket. A film emellett jól néz ki. A vámpírok itt kicsit sem emberszerű, félelmetes szörnyek. És ez szerintem működőképes formula. Technikailag szintén rendben van a film főleg úgy, hogy egy 2011-es alkotásról beszélünk. Talán azért lett így elvágva az egész, mert reménykedtek egy folytatásban. Hát az nem érkezett meg és amekkora bukta volt a film, valószínűleg nem is fog.

covers_54755.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr2418365349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása