FilmFun

FilmFun

Vélemény: Halloweeni körhinta

2024. március 24. - CriticKrisz

Ez az a tipikus hororrfilm amit meglátsz a moziműsorban és úgy futsz át rajta mint rajtad a szilvás tejföl. De a második esemény biztosan izgalmasabb lesz.

646.webp

A történet 80 milliószor látott és a leges legalapja még nem is lenne hülyeség. De innentől meghal a film. Pedig amikor a film eleji stúdióbemutatások közepette kiderült,hogy ez egy skandináv produkció megörültem. Na ebben semmilyen skandináv hangulat nincs. Semmiféle krimi szál. Nulla atmoszféra. Jellegtelen hangulat. Pocsék színészi játék. Ami óriási blama egy horrorfilm esetében: konkrétan nincs ijesztő jelenet a filmben. Egy ideig vártam hátha egyszer majd látszik valami szaftosabb részlet. Amikor pedig látszott akkor már azt kívántam bárcsak ne mutatták volna meg. Tudjátok nem is igazán ennek a filmnek a létezése a bosszantó hanem az,hogy ilyen alkotások moziba kerülnek, egy Evil Dead Rise viszont nem.

 

074.webp

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr8718362607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása