FilmFun

FilmFun

Random review: Upgrade

2024. április 17. - CriticKrisz

Az Upgrade egy sokak szerint Tom Hardy hasonmás főszereplésével készült alkotás. Szerintem nem hasonlít egymásra annyira a két színész, ellenben a Venom párhuzam erősebb. De nem akarok spoilerezni, így jöjjön a véleményezés.

upgrade-movie.jpg

Ez egy teljesen okés akciófilm. Helyenként elég bevállalós jelenetekkel. A harci koreográfia nem túlzottan extra. Az effajta világot már sokszor láttuk. Ami viszont a végén van az durvább mint a Soprano. Szóval meg tudott lepni és így a kicsit különlegesebb alkotások közé sorolnám.

Az Upgrade tehát egészen a háromnegyedéig egy szokásos de bátor és élvezhető akciófilm. Aztán húz pár olyat, amitől egy darabig meg fogod jegyezni az biztos. Ezek nélkül pedig hamar elfelejtenéd.

mv5bmji0nzcymjm5ml5bml5banbnxkftztgwmzk2nzayntm_v1_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr8618381809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2024.04.18. 10:33:29

Szerintem eléggé hasonlítanak Tom Hardy-ra, sokáig én is így gondoltam rá. Aztán több szerepében is láttam, és rájöttem, hogy Logan Marshall-Green saját jogon is jó színész.
Plusz azt talán még érdemes megemlíteni az Upgrade-hez, hogy Leigh Whannell művéről van szó, aki annak idején James Wannal együtt indította el a Fűrész-szériát.
süti beállítások módosítása