FilmFun

FilmFun

Vélemény: Képzeletbeli

2024. április 01. - CriticKrisz

A Képzeletbeli a Blumhouse új produkciója. Ezúttal nem egy animatronikus baba, hanem egy plüssmackó terrorizálja az embereket. Vagy mégsem?

 imaginary-ending-explained_1.jpg

Ez a film tipikusan olyan, hogy láttam aztán jólvan. Semmi extrát nem mutat pozitív irányba. Ellenben van pár nagyon idegesítő negatív tulajdonsága. Pl. engem nagyon zavart az emberi kapcsolatok zavaros és erősen hiányos bemutatása. Aztán a film igazából szarul néz ki. Annál a bizonyos szegmensnél ahol CGI használatára volt szükség meglátszott, hogy nem voltak a helyzet magaslatán. Aztán Sanci amikor már bedühödött, olyan külsőt öltött amit Rhys Frake-Waterfield is megirigyelne. 

Kicsit sajnálom,hogy megint és az utóbbi időben egyre többször csalódnom kell egy Blumhouse cuccban. Remélem ez a tendencia nem folytatódik.

xxs72335mbe6lhc3vsksqgbtxq_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr8618368561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása