FilmFun

FilmFun

Mit várok tőle? : Országúti Disco (2024)

2024. március 19. - CriticKrisz

Minden "Mit várok tőle?" írás úgy születik, hogy nem nézek előzeteseket.

Március 21-én megérkezik a Prime Video-ra az Országúti Disco remake-je, Jake Gyllenhaal főszereplésével. Hogy érdemes volt-e elkészíteni a feldolgozást az majd kiderül. De hogy szerintem volt-e értelme? Miért ne lenne?

road-house.jpg

Az Országúti Disco egy '80-as évekbeli, kissé cheesy cucc volt. Ami azért megtalálta a közönségét. Köztük engem is. Még akkor is ha egyrészt még nem is éltem akkor, másrészt pedig látom a hibáit. Akaratlanul is össze lesz hasonlítva a feldolgozás az eredeti művel. Így rögtön sarkalatos pont lehet, hogy vajon Gyllenhaal fel fog-e tudni nőni ahhoz a feladathoz,hogy Patrick Swayze nyomdokaiba lépjen. Véleményen szerint Jake Gyllenhaal egy elképesztően tehetséges színész aki szinte bármit el tud játszani. Így nem lesz gondja a kidobó szerepével sem. Az már más kérdés,hogy lesz-e olyan ikonikus, mint elődje. Ehhez persze magának a remakenek is egyedinek kell lennie és nem elég az ha egy tucatfilmként funkcionál. Az,hogy Connor McGregor ehhez hozzá tud-e tenni akármit is azt nem tudom. Mindenesetre ő is szerepel az új Országúti Discoban. A film körül voltak kisebb balhék. Például az lett beígérve a rendezőnek,hogy mozikban is meg lesz futtatva az alkotása. Ennek ellenére ugye rögtön streamingen debütál. Valamint érkeztek hírek melyek szerint Gyllenhaal nem volt a legjobb fej a forgatás során. De aztán ennek lehet a fele se igaz. Az viszont tény,hogy pár nap múlva magunk is megtapasztalhatjuk mit sikerült összehozni. Személy szerint nem gondolom, hogy olyan kultfilm lehet belőle,mint kis túlzással kultfilm az 1989-es verzió de lehet ez egy látványos bunyókoreográfiákkal megtámogatott, laza tavaszi film ami kikapcsol a hétköznapokra. Mindemellett pedig korunk egyik legjobb színésze szinte garancia a magas színvonalú karakterbemutatásra. 

 

road-house-poster.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmfun.blog.hu/api/trackback/id/tr9618357975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása